10 kouzelných nápadů, jak oznámit těhotenství

Čekáte miminko a nejraději byste tuhle radostnou novinu vyhlásili do celého světa? Bez ohledu na to, jestli je to vaše první dítě nebo třeba třetí, podělit se o takovou zprávu je vždy výjimečnou událostí.
těhotenství
Čekáte miminko? Tak to je potřeba vytroubit po okolí! (foto: 123RF)

Proto pro vás máme 10 nápadů, jak oznámit těhotenství. Kterým z nich se inspirujete?

1. Dýně s překvapením

V tomto období jsou dýně typickou dekorací, objevují se i na našich stolech v podobě nejrůznějších dobrot, tak proč je nevyužít i k tomu, abyste s nimi oznámili těhotenství? Dýni můžete vydlabat a dovnitř schovat vzkaz. Nebo pokud už víte, jestli čekáte chlapce či dívku, můžete do vydlabané dýně schovat ještě jednu menší a s ohledem na to, jaké pohlaví čekáte, dýni nabarvit buď na modro, nebo na růžovo.

2. Starší sourozenec to zařídí

Pokud čekáte druhé (nebo třeba třetí) miminko a máte už doma jedno dítko, ze kterého se co nevidět stane starší sourozenec, přenechte tenhle úkol jemu. Můžete koupit malé bodýčko a vytisknout zprávu: Bude ze mě brácha/sestra a poslat ho takto po příbuzných.

těhotenství
Hlásíme dítě na cestě! (foto: unsplash/Charles J)

3. Vyrobte puzzle z ultrazvuku

Pokud máte fotografii z ultrazvuku a máte možnost ji oskenovat, vytiskněte ji poté ve větším formátu a rozstříhejte na menší kousky. Ty následně uložte do krabičky a nechte dotyčného, aby si originální puzzle složil. Nemáte-li fotku, můžete napsat jen vzkaz a ten rozstříhat – fungovat to bude stejně.

4. Obsazená židle

Vezměte tolik židlí, kolik je vás doma a jednu navíc – pokud jste zatím jen s partnerem, pak židle tři, pokud už máte děti, tak počítejte s židlí i pro každé z nich. Následně židle postavte vedle sebe, nastavte fotoaparát na časový spínač a na židle se posaďte. Na poslední prázdnou židli napište vzkaz “obsazeno”. Fotografie vytiskněte a rozešlete příbuzným.

Total
0
Shares
Související články
Total
0
Share