TOP 10 Potraviny, které naleznete ve své kuchyni a fungují podobně jako konvenční antibiotika

7 Česnek

česnek

Česnek určitě nalezne úplně každý ve své kuchyni. Už po staletí zaujímá místo mezi léčebnými prostředky. Ve starověku byl používán na respirační onemocnění, nachlazení, kašel a chřipku. Během první světové války se využíval jako obklad při prevenci proti infekci z ran. A v posledních letech bylo vědecky prokázáno, že napomáhá proti cévním mozkovým příhodám, specifickým formám rakoviny, se srdečními problémy a kožními infekcemi. Obsahuje antioxidanty, které jsou vhodné proti nadměrnému množství radikálů v těle. Dva nasekané stroužky česneku denně vám pomůžou při čistění tepen a chrání tak srdce při konzumování jídla s velkým množství tuků.

Total
0
Shares
Související články
jídel
Read More

10 nejzvláštnějších jídel. Troufli byste si na ně?

Co kultura, to jiné zvyky a vkus co se jídel týče. A zatímco u nás se nikdo nepozastaví nad prdelačkou, nad kterou by se některým cizincům přinejmenším zvedal žaludek, my zase nepochopíme, jak si někdo dokáže pošmáknout na všelijaké havěti, která je naopak pro místní naprostou delikatesou.
Total
0
Share