TOP 10 Potraviny, které naleznete ve své kuchyni a fungují podobně jako konvenční antibiotika

6 Med

med

Dlouho před tím, než se začala používat antibiotika, se med používal jako antibiotikum na léčbu kožních oděrek. Vyznačuje se schopností ničit bakterie. Podává se v kombinaci s různými bylinkovými čaji, cibulí, česnekem, lékořicí, zázvorem a citrónem. Díky svému složení ničí skupinu mikroorganismů, se kterými si naše tělo samo nedokáže poradit. Velkou výhodou je, že nemá vedlejší účinky chemických antibiotik.

Total
0
Shares
Související články
jídel
Read More

10 nejzvláštnějších jídel. Troufli byste si na ně?

Co kultura, to jiné zvyky a vkus co se jídel týče. A zatímco u nás se nikdo nepozastaví nad prdelačkou, nad kterou by se některým cizincům přinejmenším zvedal žaludek, my zase nepochopíme, jak si někdo dokáže pošmáknout na všelijaké havěti, která je naopak pro místní naprostou delikatesou.
hubnutí
Read More

10 potravin, které urychlí vaše hubnutí

Opakovaně usilujete o redukci váhy? Pokud chcete zhubnout, tak jste se už jistě dívali na zdravější jídelníček a počítali si vhodný denní kalorický příjem. Bez pohybu a zdravého stravování nelze hubnout, to je jasná věc. Existují však potraviny, s nimiž spálíte mnohem více tuku a vaše cesta k vysněné postavě bude rychlejší.
Read More

TOP 10 Perly japonské gastronomie

Japonské obyvatelstvo je známé vysokým věkem dožívání. Je to způsobeno především správným životním stylem. Japonské ministerstvo zdravotnictví dělá…
Total
0
Share