TOP 10 Potraviny, které naleznete ve své kuchyni a fungují podobně jako konvenční antibiotika

6 Med

med

Dlouho před tím, než se začala používat antibiotika, se med používal jako antibiotikum na léčbu kožních oděrek. Vyznačuje se schopností ničit bakterie. Podává se v kombinaci s různými bylinkovými čaji, cibulí, česnekem, lékořicí, zázvorem a citrónem. Díky svému složení ničí skupinu mikroorganismů, se kterými si naše tělo samo nedokáže poradit. Velkou výhodou je, že nemá vedlejší účinky chemických antibiotik.

Total
0
Shares
Související články
bílkoviny
Read More

10 potravin bohatých na bílkoviny, do kterých byste to neřekli

Bílkoviny jsou cenné látky, bez kterých by tělo zdaleka nefungovalo tak, jak má. Mají úžasnou sytící schopnost, zároveň jsou hlavním stavebním kamenem svalů. Možností, jak doplnit tělu proteiny, je hned celá řada a my se podíváme na desítku překvapivých zdrojů bílkovinových jídel, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku.
Total
0
Share