TOP 10 Zvířata, která se jedí za živa

4 Ying Yang Yu

Ying Yang Yu

Jestli ještě někdo není seznámen s touto metodou tak prozradím, že se jedná o způsob, který se nazývá „mrtvé a živé ryby“. Tento způsob upravuje ryby tak, že jsou zaživa smaženy ve vařícím oleji. Ryba by měla zůstat živá a hýbat hlavou. Příprava je zde velmi rychlá a provedena takovým způsobem, aby nedošlo k narušení vnitřních orgánů a tak mohou ryby vydržet naživu až celých 30 minut. Restaurace chtějí touto úpravou poukázat na to, že mají vždy dostatek čerstvého masa.

Total
0
Shares
Související články
pivo
Read More

10 důvodů, proč pivo není jen nudná česká klasika

Pivo je u nás nejoblíbenějším nápojem, to je bez debat. Mnohdy vás ale při sezení v hospůdce s kamarády nad orosenou sklenicí nenapadne, jakou má pivo barvitou historii, a že se zdaleka nevyrábí jen v Evropě, ale je oblíbené po celém světě, kde si jej každý připravuje po svém. Jaké jsou ty nejlepší zajímavosti o našem oblíbeném moku?
rostlinné mléko
Read More

Rostlinné mléko: 10 alternativ, které si zamilujete

Stále více lidí přichází na to, že kravské mléko ke svému životu nepotřebují. Některým nechutná, další mají problémy s laktózou nebo jim leží na srdci mlékárenský průmysl a jiní poukazují na jeho zbytečnost, pokud jde o naše zdraví. Patříte-li k některé z těchto skupin obyvatelstva, zkuste klasické mléko nahradit.
Total
0
Share