TOP 10 Zvířata, která se jedí za živa

3 Mořští ježci

Mořští ježci

V Itálii jsou považováni za delikatesu. Je zde zvykem, že si je každý sám nasbírá a poté i sní. Jedlou část představuje vnitřek ježka, do kterého se lze snadno dostat pomocí nůžek. Mohou se jíst pomocí lžíce, ale jsou tu i tací, kteří zvolí cestu pomocí svého jazyka a ježky jednoduše „vylizují“. Tento způsob je však nebezpečný vzhledem k bodlinám, které na sobě mají.

Total
0
Shares
Související články
pivo
Read More

10 důvodů, proč pivo není jen nudná česká klasika

Pivo je u nás nejoblíbenějším nápojem, to je bez debat. Mnohdy vás ale při sezení v hospůdce s kamarády nad orosenou sklenicí nenapadne, jakou má pivo barvitou historii, a že se zdaleka nevyrábí jen v Evropě, ale je oblíbené po celém světě, kde si jej každý připravuje po svém. Jaké jsou ty nejlepší zajímavosti o našem oblíbeném moku?
Total
0
Share