TOP 10 Zvířata, která se jedí za živa

3 Mořští ježci

Mořští ježci

V Itálii jsou považováni za delikatesu. Je zde zvykem, že si je každý sám nasbírá a poté i sní. Jedlou část představuje vnitřek ježka, do kterého se lze snadno dostat pomocí nůžek. Mohou se jíst pomocí lžíce, ale jsou tu i tací, kteří zvolí cestu pomocí svého jazyka a ježky jednoduše „vylizují“. Tento způsob je však nebezpečný vzhledem k bodlinám, které na sobě mají.

Total
0
Shares
Související články
jídel
Read More

10 nejzvláštnějších jídel. Troufli byste si na ně?

Co kultura, to jiné zvyky a vkus co se jídel týče. A zatímco u nás se nikdo nepozastaví nad prdelačkou, nad kterou by se některým cizincům přinejmenším zvedal žaludek, my zase nepochopíme, jak si někdo dokáže pošmáknout na všelijaké havěti, která je naopak pro místní naprostou delikatesou.
Total
0
Share