Investování zachrání úspory před inflací, do čeho ale investovat?

Ještě nikdy neinvestovalo tolik lidí, kolik jich investuje v dnešní době. Někteří investují do akcií, jiní třeba do komodit nebo do kryptoměn. Cílem je pochopitelně zhodnotit své úspory, ochránit je před inflací a vydělat si peníze bez práce. Pokud nemáte s investováním zkušenosti a nevyznáte se v něm, neznamená to, že to není nic pro vás. Můžete peníze investovat, zvolte investici, která je bez rizik a přinese vám výhodné zhodnocení.
investování
Zdroj obr. : 123rf

Skvělou volbou jsou zelené dluhopisy

Zelené protiinflační dluhopisy jsou na trhu už nějaký čas a vydávají je známé technologické společnosti i významné instituce, jako je třeba Bank of America nebo bank of China. Účelem těchto dluhopisů je podpořit technologie, které jsou udržitelné a neničí životní prostředí nebo ho dokonce zachraňují. Dokonce i v tuzemsku máte možnost do zelených dluhopisů investovat a tuto příležitost vám nabízí společnost UNIPRO Capital a.s. Vlastní technologie, které přeměňují pneumatiky na cenné suroviny. Využívá se u toho proces zvaný pyrolýza a výsledkem je olej, uhlík a plyn.

Tyto suroviny se tedy získají a následně se prodají do různých průmyslových odvětví. Prodejem vzniká zisk a zároveň se podporuje životní prostředí, jelikož se zbavuje tohoto problematického odpadu a kvůli získání důležitých surovin není potřeba je těžit v přírodě. Chtěli byste vědět, jak investovat peníze? Když si koupíte dluhopisy od této společnosti, podpoříte tím výstavbu dalších strojů, aby bylo možné likvidovat více starých pneumatik. Investice má velmi výhodné zhodnocení a to až 9,5 % za rok. Společnost stačí kontaktovat a domluvit se s ní na výši vaší investice. Jde o investici na 2 roky, můžete si pravidelně vybírat výnosy a po skončení tohoto období vám bude investice vrácena. Navštivte webové stránky společnosti Uniprocapital.cz. Najdete zde více informací, kontakt na společnost a také si tu můžete spočítat, kolik vám vaše investice vydělá. 

Total
0
Shares
Související články
raspberry
Read More

Jak připojit Raspberry Pi k notebooku?

Raspberry Pi je jednodeskový minipočítač, který navzdory svým malým rozměrům (podobným velikosti kreditní karty) vyniká vysokým výkonem. Vděčí za to svým výkonným komponentům (včetně výkonného procesoru a velkokapacitní operační paměti RAM). Kromě toho jsou na desce užitečné konektory pro bezproblémové připojení dalšího příslušenství a zařízení. Jedním z nich je notebook. Celý postup připojení populární maliny k mobilnímu počítači je poměrně jednoduchý a intuitivní. Jak to tedy udělat krok za krokem? Tomu se budeme věnovat v další části článku.
kopačky
Read More

Vyberte si správné kopačky pro svůj fotbalový výkon: Adidas vs. Mizuno

Fotbal je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě a kvalitní vybavení je klíčové pro dosažení optimálního výkonu na hřišti. Mezi základní výbavu fotbalisty patří bezpochyby kopačky. Když se rozhodujete mezi různými značkami a modely, může to být náročné rozhodnutí. V tomto článku si představíme dvě renomované značky, Adidas a Mizuno, a jejich nabídku kopaček, abyste měli lepší přehled při výběru vašich ideálních kopaček pro nejlepší fotbalový výkon.
Total
0
Share