10 povedených stylizací s dámskou mikinou na zip

Dámská mikina zažívá svůj velký návrat a objevuje se v mnoha modelech, aby zdokonalila všechny vzhledy a potěšila všechny ženy. Pojďme se podívat na to, jak správně nosit mikinu na zip.
blůzy na zip dámské

Různé modely dámských mikin

Dámská mikina zažívá svůj velký návrat a objevuje se v mnoha modelech, aby potěšila všechny ženy.

Obyčejná mikina, barevná mikina, flitrovaná mikina, mikina s potiskem, mikina s kapucí, zkrácená mikina na léto, krajková mikina, mikina na zip… stylů je nepřeberné množství a lze je libovolně měnit. 

Ať už je teplá na zimu nebo lehčí v polovině sezóny, můžete s mikinou podle svého výběru vytvořit elegantní, městské, sportovní oblečení a dokonce i okouzlující vzhled, když popustíte uzdu své fantazii.

Jak nosit mikinu? 

Vyberte si doplňky, abyste zjemnili její příliš základní a ležérní stránku: pásek pro ženy s výrazným pasem či impozantní šperky. Tyto malé detaily by neměly být opomíjeny, protože dělají ten rozdíl: rozzáří a zženští váš outfit. Zahrajte si s kombinací materiálů, aby byl váš outfit více šik a elegantnější upřednostněním ušlechtilých materiálů, jako je kůže a kvalitní kusy oblečení.

Jak si zachovat ženskou siluetu? 

Pozor na respektování proporcí, abyste získali skvělou postavu. Pokud nosíte mikinu, která je trochu volná, ujistěte se, že máte spodní díl těsný, jako jsou úzké džíny nebo pouzdrová sukně, abyste elegantně zvýraznili váš pas. Zapomeňte na kombinaci volných kalhot s mikinou. Co se týče sukní, volíme je těsně přiléhající k tělu. Nejnovější kolekce mikin se zipem jsou v zářivých barvách, zdůrazněné kontrastními liniemi, které siluetu ještě více zdůrazní.

Přesně na vaší velikost nebo oversized?

Zásadní je vybrat si dámskou mikinu ve vaší velikosti, abyste nepůsobili neforemně. Přeci jen, mikina má víceméně volný střih. Nicméně mikiny se zipem se často dělají – zvlášť v dámském provedení – v zúženém stylu, jak můžete vidět třeba na Bolf.

Pokud chcete skrýt své křivky, vyhněte se mikinovým materiálům, které obsahují streč nebo materiálu, který může přiléhat k tělu. Ten naopak případné špíčky zdůrazní. 

Módní pracovní dívčí vzhled 

Chcete-li být v kanceláři pohodlně oblečené a mít trendy pracovní dívčí vzhled, mikina je perfektní! Noste ji s košilí, úzkými džínami a kozačkami. Dokončete celý outfit  pěknou bundou pro elegantní a ženský vzhled.

Okouzlující elegantní outfit

Mikina není jen univerzální kus oblečení, jehož jedinou funkcí je zahřát vás při poklesu teplot. Můžete v ní také vypadat ultra okouzlující. Zkombinujte černou mikinu se zipem s rozšířenou sukní s vysokým pasem nebo tužkovou sukni ve vínových nebo koňakových tónech s pěknými podpatky nebo kozačkami nad kolena. 

Rockový a trendy styl

K outfitu rebelky se musíte trochu odvázat.  Zvolte úzké džíny nebo ideálně obnošený a opraný vzhled džín. Pro rebelku je také důležitá výrazná mikina s potiskem. Outfit doplňte koženou nebo velkou džínovou bundou. A na stylové procházky si obujte trendy šněrovací boty.

Sportovně šik 

Mikina je již součástí konfekce sportovkyně. Módním pravidlem je nosit ji nekonvenčním způsobem, abyste se vyhnuli chybám ve vkusu. Vyberte si trendy boyfriend džíny, žensky bílou mikinu na zip s propracovanými detaily a barevné tenisky. Dále si oblečte dlouhý kabát ve stylu parky nebo velbloudí trenčkot a hezkou koženou tašku, kterou můžete nosit v ruce nebo přes rameno.

Tipy pro vysoké a štíhlé

Vysoké, štíhlé ženy si mohou vybrat model dlouhých mikin, který budou nosit jako šaty. Se šněrovacími kozačkami budete rozhodně in. A pokud chcete zdůraznit svůj pas, vhodným páskem můžete z mikiny okamžitě udělat neobvyklý kus oblečení.

Tipy pro větší hrudník

Zapomeňte na oversized mikiny, v těch se vaše přednosti utopí. Pokud jste v oblasti hrudníku více obdařené, vyberte si model s otevřeným límečkem, popřípadě nechte zip více rozepnutý. Vynikne tak váš hrudník. 

Tipy pro malou postavu

Opět platí pravidlo – neutopit se v mikině. Volte velikosti přesně na vaši postavu a doplňte mikinu pouzdrovou sukní, kraťasy nebo legínami. A pokud chcete, aby vaše nohy vypadaly delší, pak by boty měly být ve stejné barvě, jako kalhoty nebo legíny, které si oblečete.

Total
0
Shares
Související články
Pračka
Read More

10 hledisek, které je potřeba zvážit, při výběru nové pračky

Průměrná životnost nové pračky je přibližně 10 let. Pokud se však nejedná o špičkový odolnější přístroj, doporučuje se výměna po osmi letech. Starší pračky nejsou tak účinné jako nejnovější modely, a tudíž je provází spousta problémů. Starší modely také nemají pokročilejší funkce, které dnes již považujeme za samozřejmé. Mezi ty počítáme samoregulaci množství vody a pracího prostředku na množství prádla v každém cyklu. Nové funkce navíc lépe pečují o oblečení, šetří vodu a také snižují účty za energii. Pojďme se podívat na 10 aspektů, které je důležité vážit před nákupem nové pračky, abyste si vybrali tu opravdu nejlepší pro vaše potřeby a zároveň odpovídala vašim finančním možnostem.
domácnost
Read More

10 tipů, jak vyčistit domácnost. Levně a ekologicky

Každý den na nás čeká buď kopa prádla na vyprání, vysávání a vytírání podlahy nebo třeba jen utírání prachu. Zkuste se odhodlat a změnit váš systém na mnohem šetrnější, ekologičtější a levnější variantu, se kterou půjde každodenní úklid jedna báseň. Ekologické čisticí prostředky si totiž vytvoříte v pohodlí vašeho domova.
home office
Read More

10 tipů, jak si zpříjemnit home office

Kvůli covidové pandemii se home office stal součástí mnoha z nás. Najednou jsme zjistili, kolik povolání lze provozovat z obýváku v teplákách. A ačkoliv je vidina práce z domova velmi příjemná, po čase se však může stát velkým problémem. Zpříjemněte si home office následujícími kroky, díky kterým objevíte kouzlo možnosti práce z domova.
Total
0
Share