TOP 10 Nejlepší filmové přítelkyně

Nejprve bych se chtěl omluvit všem ženám, za tohle tvrzení, které je však naprosto pravdivé. Filmové přítelkyně jsou mnohem lepší, než ty které máme nebo jsme měli v reálném životě. Nejde ani tak o to, že perfektní žena neexistuje, ale filmové holky to mají prostě těžší. Zatímco (většinou) opravdovým slečnám stačí, když se do nich zamiluje jeden mládenec, do těch filmových se musí zamilovat celé publikum. Jaká jsou tedy kritéria pro dokonalou filmovou přítelkyni? Tak za prvé (a pánové mi dají za pravdu) musí být neuvěřitelně přitažlivá. Za druhé musí být neskutečně výjimečná (nebo výjimečně neskutečná?). Nakonec za třetí… no tak si říkám, že tahle dvě kritéria budou asi stačit.

 

10 Rachel McAddams jako Claire Cleary (Nesvatbovi)

Rachel-McAddams

Proč ji milujeme: Co je potřeba udělat, aby se z promiskuitního muže stal zamilovaný blázen, který porušuje veškerá svoje pravidla, jen aby mohl zůstat v blízkosti zbožňované osoby? Je to poměrně jednoduché. Musíte se smát jeho vtipům. Musíte být chytřejší než on. Musíte mít spoustu trpělivosti. No a samozřejmě být stejně neodolatelná jako Rachel McAddams.

Total
0
Shares
Související články
stárnutí
Read More

10 tipů pro zdravé stárnutí. S námi to zvládnete

Už naši předkové se zabývali dlouhověkostí a věčným životem. Každý tu chceme být co nejdéle. Ale to nám nestačí. Každý chceme zůstat věčně mladý a krásný. Proto ročně investujeme nemalé peníze do všeho, co nám tyto zaručené výsledky slibuje a něco jako stárnutí je pro nás sprosté slovo.
šťastnější
Read More

10 osvědčených způsobů, jak se okamžitě cítit šťastnější

Když naše tělo zaplaví pocit štěstí, cítíme se neskutečně skvěle. Asi každý z nás už to někdy zažil. Štěstí v nás může vyvolat ledasco - dobrá zpráva, chutné jídlo, nový vztah nebo třeba povýšení v práci. Když ale šťastní nejsme, cítíme se pod psa. Proto vám přinášíme 10 způsobů, jak se okamžitě cítit šťastnější.
Total
0
Share